keskiviikko 25. syyskuuta 2024

Luxlimun tilava limusiini nyt varattavissa!

Luxlimun tilava, jopa 17-paikkainen limusiini nyt varattavissa!

Luxlimun täysin uudistettu, Viron pisin limusiini on täällä! Paljon on kyselty limusiineja isommalle ryhmälle ja tähän saakka esimerkiksi 15:a henkilön ryhmät on jouduttu kuljettamaan kahdella eri limusiinillä.

Vaan nyt Luxlimun valikoimaan on tullut upea, Ford Excursion limusiini, jolla on pituutta peräti 13,5 metriä. Ja mikä parasta, se pystyy kuljettamaan mainiosti jopa 17 henkilöä kerralla. Nyt on toiveisiimme vastattu!

Tarkemmin tähän isoon limusiiniin pääset tutustumaan tästä: FORD EXCURSION Limusiini

Tallinna tutuksi tarjous!

Tallinnatutuksi.fi pääsee ensimmäisten joukossa tarjoamaan tätä kaunokaista alennettuun hintaan, sillä lähtöhinnat tälle autolle ovat 250 euroa per ensimmäinen tunti ja seuraavat 200 euroa. Luxlimusta kuitenkin muistutetaan että jokainen tapahtuma tai kuljetuksen tarve on erilainen, joten aina kannattaa kysyä tarjous, jos kyseessä on vaikkapa lyhyempikestoinen kuljetus tai vaikkapa koko päivän kestävä kyyditys.

Muista mainita Tallinna Tutuksi -tarjous kun varaat omaa kyyditystäsi. Pikkujouluja ajatellen kannattaa todellakin olla ajoissa liikenteessä, sillä varauskalenteri täyttyy kuulemma hyvää tahtia! Mitä aikaisemmin, sitä aikaisemmin!

Ole yhteydessä Luxlimuun joko nettisivujen kautta tai suoraan puhelimella esimerkiksi Whatsapp-viestin kautta. Voit asioida täysin suomeksi kuljetuksen varauksien osalta, helppoa ja kätevää!

Luxlimu.ee ja  +372 59 199 199



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti