keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

A.Le Coqin uudet lonkerot - valmistustapa muuttui!

A.Le Coqin uudet GIN lonkerot - valmistustapa muuttui!

Monille Tallinnanmatkaajille tuttu A.Le Coq on tuonut markkinoille ihan uusia long drink -tuotteita. Mitä ilmeisemmin markkinoilla säilyy edelleen tuo G:N tuoteperhe, jonka long drinkit ovat siis käymisteitse valmistettuja.

Nyt nämä uudet LONG DRINK juomat ovat tehty oikeaan Giniin, ihan kuten Hartwallin Long Drink ja Sinebrychoffin omat lonkerot.

Citrus, Grapefruit ja Tropic

Ensimmäisenä markkinoille on laskettu tuttuja makuja. Tietenkin joukosta löytyy se "aito" greippilonkero, mutta Citrus-lonkero on hyvin lähellä tämän kesän hittiä, Hartwallin Lemonade lonkeroa. Ja Tropicissa on tietenkin ananasta, mutta vähän muutakin. Tuttuja makuja, mutta omalla tavallaan erottuvia!


Toistaiseksi tuote on tulossa vasta isommin kauppoihin, mutta ainakin Alcocentrum.eu myy näitä tuotteita nyt tutustumishintaan 22.99€. Tuo hinta ei sisällä pantteja, mutta onhan tuo nyt lonkerosalkusta poskettoman edullinen hinta, vertaa sitä nyt mihin tahansa Suomi-hintoihin.

Lisää tuotteista voit lukea vaikkapa Alcocentrum Blogista, jossa tuotteet esiteltyinä. Samoin kuin tietenkin tuotteiden tuotesivuilta. Tutustumishinta kannattaa kyllä käyttää hyväksi, ei kai tällä hinnalla voi loputtomiin myydä.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti