keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

A.Le Coqin uudet lonkerot - valmistustapa muuttui!

A.Le Coqin uudet GIN lonkerot - valmistustapa muuttui!

Monille Tallinnanmatkaajille tuttu A.Le Coq on tuonut markkinoille ihan uusia long drink -tuotteita. Mitä ilmeisemmin markkinoilla säilyy edelleen tuo G:N tuoteperhe, jonka long drinkit ovat siis käymisteitse valmistettuja.

Nyt nämä uudet LONG DRINK juomat ovat tehty oikeaan Giniin, ihan kuten Hartwallin Long Drink ja Sinebrychoffin omat lonkerot.

Citrus, Grapefruit ja Tropic

Ensimmäisenä markkinoille on laskettu tuttuja makuja. Tietenkin joukosta löytyy se "aito" greippilonkero, mutta Citrus-lonkero on hyvin lähellä tämän kesän hittiä, Hartwallin Lemonade lonkeroa. Ja Tropicissa on tietenkin ananasta, mutta vähän muutakin. Tuttuja makuja, mutta omalla tavallaan erottuvia!


Toistaiseksi tuote on tulossa vasta isommin kauppoihin, mutta ainakin Alcocentrum.eu myy näitä tuotteita nyt tutustumishintaan 22.99€. Tuo hinta ei sisällä pantteja, mutta onhan tuo nyt lonkerosalkusta poskettoman edullinen hinta, vertaa sitä nyt mihin tahansa Suomi-hintoihin.

Lisää tuotteista voit lukea vaikkapa Alcocentrum Blogista, jossa tuotteet esiteltyinä. Samoin kuin tietenkin tuotteiden tuotesivuilta. Tutustumishinta kannattaa kyllä käyttää hyväksi, ei kai tällä hinnalla voi loputtomiin myydä.




 

Tallinnan parhaat perhekohteet: Vinkit onnistuneeseen lomaan



Perheloma Tallinnassa tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille. Kaupunki on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka viihdyttävät koko perhettä.

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella unohtumattoman loman Tallinnaan. Olipa kyseessä ensimmäinen matka Tallinnaan tai jo tuttu kohde, aina löytyy uutta koettavaa. Tallinnassa yhdistyvät historia, kulttuuri ja modernit mukavuudet, joten jokaiselle löytyy jotakin. Perheesi nauttii varmasti kaikesta, mitä tällä upealla kaupungilla on tarjottavanaan. Muista varata pakettimatkasi Tallinnaan ajoissa, niin saat sen varmasti parhaaseen mahdolliseen hintaan!

Vanhakaupunki ja sen ihmeet

Vanhakaupunki on Tallinnan sydän ja ehdoton vierailukohde perheille. Kapeat mukulakivikadut, keskiaikaiset rakennukset ja kauniit kirkot tekevät siitä täydellisen paikan historian havinaan tutustumiseen. Voitte vierailla Raatihuoneentorilla, tutustua Pyhän Olavin kirkkoon tai kiivetä Toompean mäelle ihailemaan upeita maisemia.

Lisäksi Vanhassakaupungissa on useita museoita, jotka kiinnostavat niin aikuisia kuin lapsiakin. Esimerkiksi Viron historiallinen museo ja Nukkemuseo tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä koko perheelle. Vanhankaupungin tunnelmallista ilmapiiriä voitte nauttia myös lukuisista kahviloista ja ravintoloista.

Yksi Vanhankaupungin kiehtovimmista kohteista on Kiek in de Kök -torni ja sen alla sijaitsevat maanalaiset tunnelit. Tämä 1400-luvulta peräisin oleva puolustustorni tarjoaa perheille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Tallinnan puolustushistoriaan. Lapset innostuvat varmasti seikkailusta tunneleissa, jotka ovat täynnä jännittäviä tarinoita menneisyydestä. Tornin huipulta avautuvat upeat näkymät Vanhaankaupunkiin ja moderniin kaupunkiin sen ympärillä, mikä auttaa hahmottamaan Tallinnan monipuolista arkkitehtuuria ja historiallista kehitystä.

Kadriorgin puisto ja lasten leikkipaikat

Kadriorgin puisto on yksi Tallinnan kauneimmista alueista ja erinomainen paikka perheen yhteiselle ajanvietolle. Puiston keskellä sijaitsee Kadriorgin palatsi, jossa voi tutustua taidenäyttelyihin ja museoon. Alueella on myös upea japanilainen puutarha sekä useita pieniä lampia ja suihkulähteitä, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin.

Puiston laidalla sijaitsee Miiamilla-lastenmuseo, joka tarjoaa hauskaa tekemistä perheen pienimmille. Lisäksi Kadriorgin puistossa on useita leikkipaikkoja, joissa lapset voivat purkaa energiaansa turvallisessa ympäristössä. Kadriorgin alue tarjoaa myös erinomaisia mahdollisuuksia piknikille tai rentouttavalle kävelylle luonnon helmassa.

Eläintarhat ja seikkailupuistot

Tallinnan eläintarha on loistava kohde perheille, jotka haluavat viettää aikaa luonnonläheisessä ympäristössä. Eläintarhassa asustaa yli 13 000 eläintä ympäri maailmaa, joten nähtävää riittää koko päiväksi. Erityisesti lapset ihastuvat varmasti jääkarhuihin, tiikereihin ja elefantteihin.

Seikkailupuistot ovat myös suosittuja kohteita perheille Tallinnassa. Nõmmen seikkailupuisto tarjoaa jännittäviä köysiratoja ja kiipeilyhaasteita kaikenikäisille. Seikkailupuistoissa voi viettää aktiivisen päivän yhdessä perheen kanssa samalla kun nauttii raikkaasta ulkoilmasta.

Tiedekeskukset ja interaktiiviset näyttelyt

Tallinnassa on useita tiedekeskuksia ja interaktiivisia näyttelyitä, jotka tarjoavat opettavaista viihdettä koko perheelle. Energy Discovery Centre on suosittu kohde erityisesti lasten keskuudessa, sillä se tarjoaa hauskoja tiedekokeiluja ja näyttelyitä energiasta.

Lennusadam-merimuseo on toinen mielenkiintoinen paikka, jossa voi oppia merihistoriasta interaktiivisten näyttelyiden kautta. Museossa voi esimerkiksi tutustua sukellusveneeseen tai kokeilla laivan ohjaamista simulaattorin avulla. Tiedekeskukset tarjoavat oivallisen tavan yhdistää hauskanpidon ja oppimisen Tallinnassa.